PRODUK PENJAGAAN WAJAH PERTAMA DI MALAYSIA MERAWAT MASALAH RESDUNG, JERAWAT, PARUT BERLUBANG DAN JERAGAT DENGAN BERKESAN.

FORMULASI UNIK DARI HERBA & EKSTRAK TUMBUHAN ASLI

OFFER SAKAN RAMADHAN

Promosi bermula sekarang sehingga 30 Ramadhan ! Offer kaw-kaw

JANA DUIT BERSAMA KAMI

Kami turut membuka peluang kepada semua pengguna T9 Skincare untuk menjadi agents dan juga dropship berdaftar di bawah HQ. Modul marketing juga disediakan sepenuhnya.

t9's vip members

Nak beli dengan harga murah setiap bulan? Boleh daftar sebagai ahli T9 Skincare (T9’s membership card). Ahli layak mendapat 5% diskaun untuk setiap pembelian dan boleh tebus mata ganjaran yang lumayan. Dilancarkan sepenuhnya pada bulan Januari 2018. Boleh hubungi staff kami untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI KAMI SEGERA !

Dah tak sabar nak cuba T9 Skincare? haaa…jangan tunggu lama-lama, makin dibiarkan jerawat kronik dan resdung tu, makin rosak muka anda. Masalah jeragat, kulit rosak, sunburn, parut hitam dan parut berlubang pon boleh sembuh. Hubungi kami segera, staff T9 akan melayan anda secepat mungkin.

TIPS CANTIK & SIHAT

Dapatkan tips dan petua kecantikkan dari kami untuk anda. Petua tradisional yang di amalkan wanita melayu sejak dahulu lagi dan juga bagaimana kekal cantik dan sihat dalam masa yang sama. Tak perlu korbankan kesihatan demi kecantikkan sementara dari penggunaan bahan kimia merbahaya. Selain itu, kami turut berikan info terkini mengenai produk T9 di sini. 

APA KATA MEREKA ?

Alhamdulillah sangat ! lepas guna T9 Skincare, masalah resdung yang asyik bersin pagi2 dah hilang, seafood dah boleh makan, kacang pon dah boleh. Dulu muka kusam dan berparut, sekarang cerah berseri. Happy sangat !

Rosnadia, Perlis

Ija guna dah macam2 skincare nak hilangkan parut degil ni, tapi baru guna seminggu T9 Skincare, parut ija boleh hilang mudah camtu jer, member2 semua pakat dok tanya la rahsia muka flawless lani. T9 skincare SURE MUJARAB !

Ija, Kedah