INFO PRODUK T9 SKINCARE

Apakah T9 Skincare ?

T9 skincare adalah produk organik yang diformulasikan dari herba dan ekstrak tumbuhan untuk merawat masalah kulit dengan mujarab. Kami tidak menggunakan bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone, tretinoin, SLS, SLES dan juga parabens. Zaman moden kini adalah sangat sukar bagi pengguna untuk memilih produk penjagaan wajah yang selamat disebabkan lambakan produk bahan kimia di pasaran. Kajian membuktikan ianya sangat merbahaya kepada pengguna untuk jangka masa panjang dan pengguna disarankan berhati-hati dalam memilih produk penjagaan wajah untuk mengelakkan kesan negatif ke depan hari.

Di atas kesedaran yang tinggi terhadap produk kosmetik / penjagaan wajah yang mempunyai bahan kimia tinggi, kami mengambil inisiatif untuk menghasilkan produk organik dan semulajadi. Kami menyelesaikan masalah anda yang mempunyai kesukaran mencari produk yang selamat dan berkesan berasaskan herba dan tumbuhan semulajadi. Atas sikap prihatin dan rasa tanggungjawab kami kepada masyarakat, kami menghasilkan produk organik dari bahan berkualiti tinggi yang mujarab kepada anda.

T9 Skincare berkesan merawat masalah berikut :

→ Alahan resdung

→ Jerawat nanah

→ Jerawat pasir

→ Parut hitam

→ Parut berlubang

→ Jeragat tebal / nipis

→ Kulit muka rosak akibat tersalah guna produk bahan kimia tinggi

→  Radang kulit (parut merah)

→ Sunburn

→ Kulit kusam

Usah risau menggunakan produk T9 Skincare kerana mempunyai kelulusan KKM, lab tested dan selamat.

PRODUK T9 -- PURE ORGANIC

kelebihan produk t9

Sabun Herba T9

Sabun organik yang berfungsi merawat masalah jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam.

Pil resdung t9

Pil resdung T9 adalah organik 100% dari herba terpilih. Tidak memberi sebarang kesan negatif kepada kesihatan dan merawat msalah alahan resdung dengan mujarab. Pil resdung T9 bukan hanya hilangkan sementara, malah merawat dari dalam.

miracle Water T9 (toner Organik)

Toner wajah dari ektrak teh hijau (green tea) dan pitera yang kaya dengan anti-oksidan kepada kulit wajah. Juga dikenali sebagai Detox Toner kerana boleh tanggalkan daki di celahan pelipat badan dan juga bahan kotoran bawah kulit.

argan day cream t9

Krim siang yang mengandungi SPF25++ untuk perlindungan cahaya matahari. Diperkaya dengan minyak argan asli untuk merawat wajah dari jerawat dan parut. Ia sangat sesuai dijadikan asas mekap (makeup primer) untuk kelihatan lebih cantik dan mekap tahan lama.

acne day cream t9

Krim malam yang direka khas untuk hilangkan jerawat, parut hitam dan jeragat dengan ekstrak arbutin dan vitamin E. Krim yang sangat digemari ramai pengguna kerana mencerah tanpa pengelupasan pedih.

magic serum t9

Serum wajah organik yang boleh merawat masalah parut hitam dan parut berlubang dengan efektif. "Water-based" serum yang meresap terus ke kulit tanpa berminyak di wajah. 98% pengguna T9 pasti jatuh cinta dengannya.

Jamu Qaseh t9

Jamu wanita dari ekstrak kacip fatimah asli yang sangat mujarab untuk merawat masalah vagina longgar, keputihan, sengugut dan haid tak teratur. Setiap wanita yang ingin perhatian suami wajib amalkan jamu ini. Sesuai juga pada anak dara.

beauty foundation t9

Bedak asas yang direka khas bagi anda yang mengalami masalah kulit berminyak dan cepat bercapuk. "Full coverage" untuk menutup cela di wajah dengan mudah dan teksture yang sangat ringan dan selesa membuatkan ramai jatuh cinta padanya.

cleansing oil t9

Penanggal mekap organik dari kombinasi minyak zaitun dan juga minyak matahari untuk memberi nutrisi kepada kulit. Boleh juga dijadikan pelembap bibir, siku, lutut (kawasan kering). Sesuai digunakan pada kulit bayi yang kering dan tidak memberi sebarang iritasi kulit kerana organik.

rawat masalah alahan resdung, jerawat kronik, parut berlubang dan jeragat dengan produk organik ! selamat dan mujarab dari dunia herba dan ekstrak tumbuhan !